Sürücülerin Yol Çilesi!..

Sürücülerin Yol Çilesi!..

Sürücülerin Yol Çilesi!..

MHP Alaplı ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Karaca, “ Mollabey yolunda her yağmur yağdığında sürekli sorun oluyor. Yetkililer çözümüne yönelik bir adım atmıyor. Bu sorunun dikkate alınması için mala veya cana zarar mı? Gelmesi lazım” dedi.
Alaplı’da her yağmur yağdığında sürücülerin çilesi haline gelen Alaplı ve köylerinin bağlantısını sağlayan her gün yüzlerce aracın geçtiği mollabey yolu çile olmaya devam ediyor. Söz konusu yol için il genel meclis üyelerini göreve çağıran MHP Alaplı ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Karaca, sorunun bir an önce çözülmesini istedi.
Yapılan çalışmaların göz boyamadan öteye geçmediğini belirten Karaca, “Maalesef Alaplı Mollabey yolu her yağmur yağdığında böyle oluyor. Bu yol yüzlerce aracın geçtiği Alaplı ve köylerinin en fazla kullanılan yolu, her yağmurda araçlarımız zarar görüyor. Bir iş yapılırken tam yapılmalı, en ufak yağmur olduğunda sürekli aynı sorunla karşılaşıyoruz. Çözümünü bulmak için mala veya cana zarar mı gelmesi lazım. Bu konuda yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2019, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER