TEKİN, BAŞKANLIK MAKAMINI AYŞENAZ’A DEVRETTİ!..

TEKİN, BAŞKANLIK MAKAMINI AYŞENAZ’A DEVRETTİ!..

TEKİN, BAŞKANLIK MAKAMINI AYŞENAZ’A DEVRETTİ!..

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkanlık makamını temsili olarak Alaplı Merkez İlkokulu öğrencilerinden Ayşenaz Ayyıldız 'a devretti.

Temsili belediye başkanı olan Merkez İlkokulu 4. A sınıfı öğrencisi Ayşenaz Ayyıldız bir süre Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile sohbet etti.

Başkanlık koltuğuna oturan Ayyıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışını 99. Yılında özellikle bu günlere ulaşmamızı sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve yüce Türk milletine sonsuz teşekkür ettiğini belirterek, “Tüm Belediyecilik faaliyetlerinin Atatürk ilke ve devrimlerinin esas alınmasını rica ediyorum. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” Diye konuştu.

Alaplı Belediye Başkanı Tekin ise, “Yarınlarımızın güvencesi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve bütün vatandaşlarımızın "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını" kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum.”dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER