Tekin, Gümeli’siz Alaplı olmaz Alaplı’sız Gümeli olmaz

Tekin, Gümeli’siz Alaplı olmaz Alaplı’sız Gümeli olmaz

Tekin, Gümeli’siz Alaplı olmaz Alaplı’sız Gümeli olmaz

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Beldesinde CHP Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Saydam’ın düzenlediği mitinge katıldı. Başkan Tekin, mitingden önce tüm Belediye Başkan adaylarını seçim bürolarını ziyaret ederek başarılar diledi.
Tekin, mitingde yaptığı konuşmada, Alaplı’da bizlere olan destek çığ gibi büyüyor. Yüz yüze yapılan tüm anketler yüzde 70 oranında Nuri Tekin çıkıyor.” Dedi.
Gümeli’yi çok sevdiğini belirten Tekin, “ Her zaman söylüyorum her zamanda söyleyeceğim Gümeli’siz Alaplı olmaz Alaplı’sız Gümeli olmaz. Sizler cansınız. Öncelikle tüm Gümeli halkını yarın saat 14.30’da Merkez Cami önündeki mitingimize davet ediyoruz. Gümeli Beldesinde 6 tane aday var ama bakıyorum ki Gümeli’ye canlığını gönül dostluğunu yine gösteriyor. Gümeli’de seçimler şenlik havasında geçiyor. Gümeli’de seçimler dostluk kardeşlik havasında gidiyor. Olması gerekende budur. Ama hemen Alaplı’mızda baktığımızda seçimlerin nasıl gittiğini görüyorsunuz. Söylemleri biliyorsunuz insanlarımızın neyle hitap edildiğini hepiniz biliyorsunuz. Ben buradaki seçimlerin kardeş gibi can gibi olmasından dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Burada dostluk, kardeşlik ve samimiyet var. Her zaman böyle olun. Bizde Alaplı’da birileri konuşsa da biz kardeş gibiyiz. Alaplı’nı ve Gümeli’nin huzurun kimse bozamaz. Birileri konuşur ve giderler. Biz seçimi kazansak ta kaybetsekte buradayız. Gidecek yine ekmek fırında ekmek satacağız. Birileri kaybettiği zaman giderek 15-20 sene gelmez. Alaplı’da doğulusu, Karadenizlisi, Alevi’si, Türkü, Çerkez’i var, kardeş içinde yaşıyoruz. Yaşamaya da devam edeceğiz. Bize destek çığı gibi büyüyor. Anketlerde yüzde 70 oranında çıkıyor. Nuri Tekin’e Alaplı sahip çıkıyor. Hepsinden Allah razı olsun. Onların bizlere verdiği desteği hiçbir zaman kötü kullanmadık kullanmayacağız da. İnşallah biz bu seçimi alıyoruz.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER