Tekin hemen geri dönüyor

Tekin hemen geri dönüyor

Tekin hemen geri dönüyor

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Özellikle sosyal medyadan sorunlarını bize ileten vatandaşlarımıza anında geri dönüş yaparak sorunları çözüm üretmeye çalışıyoruz dedi.
Başkan Tekin,Yeni Doğuş sitesinde, tel örgü, zemin düzenleme çalışmalarını gezerek yetkililerden bilgi aldılar. Site çevre alanındaki yürüyüş ve araç yolu yapım ve bakım onarım çalışmalarını kontrol etti. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ile birkaç noktada çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Tekin,Seçildiğimiz günden bu yana Alaplı Belediyesi olarak kapasitemizin de üstünde bir çalışmaya imza attık. Eğitimde, altyapıda, çevre ve sosyal anlamında biz belediye olarak geri durmuyoruz. Tüm kurumlarımız ile entegre bir şekilde Alaplı için çalışıyoruz diye konuştu.
Sosyal medyayı yakından takip ettiğini ve kendisine ulaşan vatandaşlara anında geri dönüş yapıldığını belirten Tekin, Milletimizin derdine çözüm bulmak için her mecrayı etkili bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Özellikle sosyal medyadan sorunlarını bize ileten vatandaşlarımıza anında geri dönüş yaparak sorunları çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu tür kanallardan bana mesaj yazarak ulaşan vatandaşlarımızın taleplerini oradaki ekibimize yönlendirerek en kısa zamanda çözümünü sağlıyoruz. Bizim tüm derdimiz etkili ve hızlı hizmet anlayışı. Sosyal medyada bu konuda vatandaşların bize doğrudan ulaşmasını sağlıyor şeklinde konuştu.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 20:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER