Teknopark'ın protokolü imzalandı

Zonguldak’ta yapılması planlanan TeknoPark'ın protokolü imzalandı.

Teknopark'ın protokolü imzalandı

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Civak, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Sarsık, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak’ın katılımları ile Zonguldak’ta kurulması planlanan TeknoParkın protokolü Zonguldak Ticaret Sanayi odasında imzalandı.

İmzaların atılmasının ardından BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve TSO Başkanları, Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret ettiler.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Metin Demir, “Ülkemizin 10.000 $ milli geliri aşarak orta gelir tuzağından kurtulması, 10 gelişmiş ekonomi arasına girerek 2023 hedeflerine ulaşması ancak katma değeri daha yüksek ürünleri üreterek ve ihraç ederek mümkün olacaktır. Kuruluş protokolünü imzaladığımız bu teknoloji geliştirme bölgesinin hem ulusal hedeflerimize ulaşmamızda katkı sağlayacağını, hem de Zonguldak’a sektörel çeşitlilik problemimizi aşmamıza katkı vereceğini umuyorum. Himaye ve teşvikler için Sayın Valimiz ve Rektör Hocamıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER