TİMSAHIN GÖZYAŞLARI!

TİMSAHIN GÖZYAŞLARI!

TİMSAHIN GÖZYAŞLARI!

Eski Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi arsalarının Askeri Güvenlik Alanı olarak tapuya işlenmesi sürecinde gerçekleri kamuoyundan gizleyen Faruk Çaturoğlu yaptığı açıklama ile tribünlere oynadı.
………………….
Karadeniz Ereğli için hayati önem taşıyan Eğitim Kampüsü konusunda Ak Parti önceki dönem milletvekili Faruk Çaturoğlu yaptığı açıklama ile rezsmen tribünlere oynadı ve şov yaptı!
Bilindiği gibi, Eğitim Kampüsü yeri askeri güvenlik alanı olarak tapuda tescillenmişti. Bu süreçte Faruk Çaturoğlu gelişmeleri kamuoyundan gizleyerek arsaların buharlaşmasına adeta göz yummuştu.
Faruç Çaturoğlu dün bir açıklama yaparak Belediye Meclisi Üyelerine ve Belediyeye seslenerek bu arsaların askeri güvenlik alanı olarak imara işlenmesi talebine red oyu vermelerini istedi.
Oysa bir gün önce yapılan Ak Parti Grup toplantısında zaten red oyu verilmesi kararlaştırılmıştı. Bunu öğrenen Çaturoğlu meclis toplantısında oylama sonucunun ne çıkacağını bilmesine rağmen toplantıdan yaklaşık bir saat önce bir açıklama yaparak “Bu arazileri kampüs dışında başka bir şey yapılmasına zemin hazırlamak Kdz. Ereğlimize en büyük ihanet olur” ifadesine yer verdi ve “Belediye başkanımızın  ve meclis üyelerinin de bizden ve Kdz. Ereğli haklından farklı düşündüklerine  inanmıyorum. Kendilerine  sesleniyorum. Kampüs ile ilgili bu maddeyi reddedin. Aksi bir durum olursa bunun vebalini asla ödeyemezsiniz. Belediyenin halk için olduğunu gösterin. Halk üniversite kampüsünün oraya yapılmasını istiyor. Halka istediğini verin. Bu sizin en asli göreviniz.” Dedi.
Arsaların askeri güvenlik alanı ilan edilmesindeki süreçte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile birlikte gerçekleri kamuoyundan gizlemek yerine kamuoyu oluşturup günden yaratmak yerine sessiz kalan Çaturoğlu’nun bu açıklaması “Timsahın gözyaşları” olarak değerlendirildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2018, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER