TIRIN ÇARPIP KAÇTIĞI KÖPEĞİN AYAĞININ BİR BÖLÜMÜ KESİLDİ

TIRIN ÇARPIP KAÇTIĞI KÖPEĞİN AYAĞININ BİR BÖLÜMÜ KESİLDİ

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde sabah saatlerinde bir köpeğe yolun karşısına geçeceği sırada TIR çarpıp kaçmıştı. Yaralı köpeğin yardımına koşan Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, barınak ekiplerine teslim etmişti. Ayağı parçalanan köpeğin barınak ekiplerince tedavisinin yapıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenilirken ayağının bir bölümünün kesildiği öğrenildi.

 Yaralı köpeğin durumu hakkında sosyal medyasından açıklama yapan Sinan Taşkın barınak ekiplerine ve tedavinin yapılması için talimat veren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekine teşekkür etti. Taşkın paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 Barınak ekiplerimize teslim ettiğimiz köpeğimiz kurtulmuştur fakat parçalanan ayağının bir bölümü ve patisi artık yok ; çok şükür sağlığına kavuşacak yaşamaya devam edecek; bize ihbar veren Sezgin hocama bizimle hareket eden ve tedaviyi yapan Alaplı belediyesi barınak veterinerine ve yardımcısına Alaplı itfaiyesi çalışanları olarak teşekkür ediyorum.. tedavinin yapılması için barınak ekiplerimize talimat veren Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin’e teşekkür ediyoruz...

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2020, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER