Töre, Alaplı'da ziyaretlerde bulundu

Töre, Alaplı'da ziyaretlerde bulundu

Töre, Alaplı'da ziyaretlerde bulundu

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Pervin Töre, Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ve Milli Eğitim personelini ziyaret etti.
Zonguldak İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit Memiş ile birlikte Alaplıya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ve Milli Eğitim personeli karşıladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevikten ilçenin eğitim durumu ile ilgili brifing alan Töre, Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan personeli çalışma odalarında ziyaret edip, çalışanlara işlerinde başarılar diledi, eğitim öğretimin en önemli ayaklarından birinin de burada yapılan işler olduğunu dile getirdi.
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Alaplı programı kapsamında Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu ile Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekini de ziyaret etti.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Pervin Töreye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Alaplı Belediyesi olarak okullara her türlü desteği vermeye çalıştıklarını kaydeden Tekin, Öncelikle il Milli Eğitim Müdürümüze yeni görev yerinde başarılar dilerim. Ziyareti bizleri son derece mutlu etmiştir. Alaplı Belediyesi olarak eğitim yuvaları okullarımıza elimizden geldiğince imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz. diye konuştu.
Töre ise, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekine eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Alaplı Milli Eğitim Şube Müdürü Arife Çevik ve Suat Günay da katıldı.
Töre, ziyaretinin ardından ilçedeki okullarda bir dizi incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 20:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER