TÜRKOĞLU, ALAPLI'NIN GURURU OLDU,..

TÜRKOĞLU, ALAPLI’NIN GURURU OLDU, SIRADA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI VAR

TÜRKOĞLU, ALAPLI'NIN GURURU OLDU,..

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde TSF Zonguldak İl Temsilciliği`nce gerçekleştirilen satranç turnuvasında Ahmet Zeki Atalay ilköğretim okulu 1/C sınıfı öğrencisi Alperen Türkoğlu, ikinci olarak gümüş madalya aldı. Türkoğlu, Şampiyonaya katılan sporcular ile birlikte 20-26 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Kdz. Ereğli Satranç Merkezi (ESEM) Kurucusu Nalan Özdemir, turnuvanın 16 ve 17 Aralık’ta Türk Eğitim Derneği (TED) Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Ortaokulu’nda yapıldığını söyledi. “Ereğli Küçükler Satranç Şampiyonası” adı altında düzenlenen spor etkinliğine 192 sporcu katıldığını anlatan Özdemir, “ Kdz. Ereğli Satranç Eğitim Merkezi olarak katılan tüm sporcularımızı kutlarız. Dereceye giren sporcularımızı ve ailelerini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Şampiyonaya katılan sporcular 20-26 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmışlardır” diye konuştu.
Alperen Türkoğlu’nun annesi Özlem Kocaman Türkoğlu, “Oğlumun Satrançı sevmesine vesile olan, ilgi ve alakasıyla bizleri mutlu eden sevgili Hocalarımız Nalan Hanım a Semih ve Mehmet Hocamıza Sema Hocamıza Esem Ereğli ailesine çok teşekkür ederiz, iyiki birlikteyiz ve sizlerle nice başarılara ulaşmak dileğiyle, Turnuvaya katılan tüm sporcuları ve dereceye giren öğrencileri kutluyorum” dedi
Alperen Türkoğlunun babası Alaplı İMKB Anadolu Lisesi TDE Öğretmeni Ümit Türkoğlu da Evlatlarımızın vatana, milletimize, dinimize ve kendilerine faydalı olmaları için çalışıyoruz. Oğlum satranç turnavasında 5 maçın 3ünü çoban matıyla 1ini normal matla kazandı. Biz eğlensin,spor yapsın anlayışıyla katıldık, başarısı bizi mutlu etti. Çocukların başarılarının ödüllendirilmesi, başarıları daha da arttırır diye düşünüyorum dedi.
DERECEYE GİREN SPORCULARIN İSİMLERİ ŞÖYLE:
7 Yaş Genel Kategorisi
Kerem Yıldırım 1.
Alperen Türkoğlu 2.
Mehmet Bera Maden 3.

7 Yaş Kızlar Kategorisi
Özüm Özdemir 1.

8 Yaş Genel Kategorisi
Rüzgar Öncel 2.
Barış Kaan Dizdar 3.

8 Yaş Kızlar Kategorisi
Aslı Tanrıkulu 2.

9 Yaş Genel Kategorisi
Aras Özer 1.
Erdem Aloğlu 3.
Ahmet Sirac Celepci 4.

10 Yaş Genel Kategorisi
Onat Akın 1.
Ali Kadir Ercan 2.
Ali Can Kalafat 4.

11 Yaş Genel Kategorisi
Emir Arslan 3.

11 Yaş Kızlar Kategorisi
Eylül Afra Satan 2.

12 Yaş Kızlar Kategorisi’nde
Kudret Toprak 1.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 21:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ümit TÜRKOĞLU
Ümit TÜRKOĞLU - 6 yıl Önce

Teşekkür ederiz. Haberiniz, oğlum için en güzel hediyelerden biridir. Kendisini gazetede görünce gurur duydu,kahkaha atarak haberinizi okudu. Tekrar teşekkür ederiz.

SIRADAKİ HABER