Turnuvaya destek bekleniyor

Turnuvaya destek bekleniyor

Turnuvaya destek bekleniyor

Alaplı’da geleneksel hale getirilen ‘Yaz Turnuvası’, bu sene de İlçeye bağlı Alioğlu Köyünde gerçekleştirilecek.
Turnuva ile ilgili bilgi veren Yıldıray Şener, Alaplı Alioğlu Köyünde bulunan sahada yapılacak olan turnuvaya Alaplı ve Ereğli’den katılım beklediklerini söyledi.
Turnuvada 16 takımın mücadele edeceğini ifade eden Şener, turnuvadan elde edilecek gelirin sahanın eksiklerinin giderilmesinde kullanılacağını ifade ederek, “Geleneksel Yaz Turnuvamız, milletimiz için çok önemli bir tarih olan 15 Temmuz’da başlayacak. Kurban Bayramı boyunca da devam edecek olan turnuvamızın final karşılaşması bayramın dördüncü günü oynanacak. Turnuvada birinciye koç ve kupa, ikinci ve üçüncüye kupa, gol kralına krampon, kaleciye eldiven hediye edilecektir. Ayrıca fair-play ödülümüz olacak” dedi.
Alioğlu futbol sahası ile ilgili de bilgi veren Şener, “Sahamızın aydınlatma sistemi yok, suyu yok, çevre düzenlemesi yeterli değil. Çevre düzenlemesini kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda siyasilerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.
Turnuva boyunca sahada bulunan reklam panolarına reklam alabileceklerini anlatan Şener, en yüksek tutarda reklam veren firmanın sahibini ‘Turnuva Ağası’ ilan edeceklerini ve 0 534 418 49 59 numaralı telefondan irtibata geçilebileceğini de sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
hayrunnisa acet
hayrunnisa acet - 5 yıl Önce

turnuvada söylediklerimiz destek

SIRADAKİ HABER