Vali Bektaş: Alaplı'nın yanındayız

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Alaplı ilçesini ziyaret ederek, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu’yu makamında ziyaret etti.

Vali Bektaş: Alaplı'nın yanındayız

Alaplı İlçesinde yoğun bir gün geçiren ve bugünkü mesaisini Alaplı'ya ayıran Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak'ı makamında ziyaret etti. 
Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam'ı makamında ziyaret ettikten sonra anıt ağacı inceleyen ve Bin 300 rakımlık Bölüklü yaylasına çıkan Vali Erdoğan, burada gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından İlk önce Alaplı TSO Başkanı Ocak'ı oda binasında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
TAHSİSLERİMİZ DEVAM EDİYOR
Ocak, Vali Bektaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Alaplı'da önemli firmalarımız güzel işler yapıyor. Pat pat romorku yapan arkadaşlarımız da var, fındık entegre tesislerimizde kömür öğütme fabrikalarımızda. Alaplı ekonomiye önemli girdiler sağlıyor. OSB'mizde tahsisler aralıksız sürüyor. Belli bir noktaya hep birlikte geldik" dedi. 
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ. 
Vali Bektaş'ta Alaplı'mızın kalkınması ve gelişmesi adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bundan kuşkunuz olmasın. Her konuda girişimcilerimizin yanındayız. Alaplı'da fındık ve sanayi ekonomisi önemli bir yer tutuyor."dedi
TEKİN BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE KARŞILADI 
Burada İş Adamları ile de sohbet eden Vali Bektaş ardından Alaplı Belediyesine geçerek, Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından Belediye hizmet binası önünde karşılandı. 
Ardından birlikte makama geçen Tekin Vali Bektaş'a kendi makam sandalyesini verdi. 
YAP İŞLER DEVRETLE İŞLETMELER AÇILACAK 
Alaplı Gençlik Merkezi ve Sahil dolgusunun Milli Emlaktan Belediyeye kiralanması ve buralarda yap işler devret modeliyle işletmeler açılabilmesi için ricada bulundu ve 690 Evlere Gençlik merkezi olarak önerdikleri 9 dönümlük arazi yerinin kabul edilmesini istedi. 
Vali Bektaş'ta konuların takipçisi olacaklarını belirterek, ellerinden geleni yapacakları noktasında düşüncelerini dile getirdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER