Yener'in buluşturan iftarı.

Yener, Alaplı protokolü ile dostlarını buluşturdu.

Yener'in buluşturan iftarı.

Alaplının sevilen simalarından ve uzun yıllar siyaset sahnesinde yer alan Alaplı terminali Kamil Koç Otobüs işletmecisi Orhan Yener, Alaplı protokolü ile dostlarını buluşturdu.

Her yıl geleneksel hale getirdiği  ramazan ayı iftar yemeğine dün akşam bir yenisini daha ekleyen Yener, birlik ve beraberliği sağladığı gibi dostluk ortamına da düzenlediği yemek ile katkıda bulundu.

Kdz. Ereğli Musa’ın Yeri Restoranda düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım olurken, misafirler sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etme imkanı buldu.

İftar yemeği düzenleyen Orhan Yener yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberliği pekiştirmek için bu akşam burada bir aradayız. İnşallah beraberliğimizi bozmak isteyenlere Cenabı Allah fırsat vermesin. Gücümüzü, birliğimizi her zaman korumamız gerekmektedir” dedi.

Gerçekleştirilen iftar yemeğine Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Fuat Gencer, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Alapalı meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ömer Dereli, Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Cevat Çevik, Şoförler Odası Başkanı Kemal Çam, Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Kızılay Derneği Başkanı Hayri Yiğit, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, İl Genel meclisi Üyeleri Ayhan Akman, Temel Uslu, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı  İbrahim Necati Günay, Alaplı Devlet hastanesi Baş Hekimi Ozan Özlücan, Orman İşletme Müdürü Temel Natır, Valilik Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Aile Hekimleri Sezgin Melek, Rafet Arslan, Önceki Dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Halil Posbiyik, iş adamları, esnaflar ve basın mensupları katıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER