YOLLAR AÇILIYOR..

YOLLAR AÇILIYOR..

YOLLAR AÇILIYOR..

Alaplı İlçesi Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, etkili olan sağanak yağmur nedeniyle kapanan mahalle yollarını açmak için çalıştıklarını bildirdi.

Gümeli Beldesinde 1 haftadır etkili olan sağanak yağmur nedeniyle birçok bölgede heyelanlar meydana geldi. Gümeli Belediyesine bağlı iş makineleri heyelanların yaşandığı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, etkili olan sağanak yağmurda birçok bölgede heyelanlar meydana geldiğini ekiplerin bu bölgelerde çalıştığını söyledi.
Sağanak yağmur ve sel Beldede büyük zararlara yol açtığını belirten Saydam, “ İlçemiz genelinde etkili olan sağanak yağmur Beldemizde heyelanlara ve toprak kaymalarına neden oldu. Bazı mahallelerimizde heyelan nedeniyle yollarımız kapandı. Tüm ekiplerimiz ve iş makinelerimiz heyelan nedeniyle kapanan yolları temizlemek için çalışıyor. Menfezler zarar gördü. Bir yandan da onları onarmak için çalışıyoruz. Sağanak yağmur ve heyelanlar yollarımızda büyük bir zarara yol açmıştır. Belediye olarak tüm yollarımızı onarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizde incelemelerimize devam ediyor.” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2019, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER