Köpeklerin saldırdığı yavru geyik koruma altına alındı

BOLU’DA BAŞIBOŞ KÖPEKLER TARAFINDAN KOVALANAN YAVRU GEYİK İÇİN EKİPLER SEFERBER OLDU. DÜZCE DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ YAVRU GEYİĞİ YIRTICI HAYVAN SALDIRISINDAN KORUMAK İÇİN DÜZCE’DE KORUMA ALTINA ALDI.

Köpeklerin saldırdığı yavru geyik koruma altına alındı

Bolu’da başıboş köpekler tarafından kovalanan yavru geyik için ekipler seferber oldu. Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri yavru geyiği yırtıcı hayvan saldırısından korumak için Düzce’de koruma altına aldı.

Bolu’da başıboş köpekler tarafından kovalanan yavru geyiği gören vatandaşlar durumu Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler yavru geyiği köpeklerden kurtardı. Bölgede yavru geyiğin annesini arama çalışmaları sonuçsuz kalınca devreye Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri girdi. Yavru geyik yırtıcı hayvan saldırılarından korunmak için bakımı yapılmak üzere Düzce’ye getirildi. Düzce’de yavru geyik veteriner hekim tarafından kontrol edildi. Daha sonra Efteni Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahasına getirilerek koruma altına alındı. Yavru geyik yırtıcı hayvanlarla mücadele edebileceği süre boyunca Düzce’de kalacak. Daha sonra Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince doğaya salınacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER