Örgütlü uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandılar   

Bartın Emniyeti tarafından uyuşturucu tacirlerine yapılan geniş çaplı operasyonda 12 kişi tutuklandı.

Örgütlü uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandılar   

Bartın Emniyeti tarafından uyuşturucu tacirlerine yapılan geniş çaplı operasyonda 12 kişi tutuklandı. Ulus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ulus İlçe Emniyet Amirliğince Suç İşlemek Amacıyla Silahlı Örgüt Kurmak, Suç Örgütüne Üye Olmak, Kurulan Örgüt Adına Suç İşlemek, Örgüt Faaliyeti Kapsamında Uyuşturucu Madde Ticareti, Kullanmak için Uyuşturucu Madde ve Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak, suçlarından 09/06/2020 günü Bartın, İstanbul ve Bartın - Ulus İlçesinde yapılan eş zamanlı operasyon kapsamında 12 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkartılan 12 kişiden 4’ü hakkında Adli Kontrol Tedbiri uygulanırken 8 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde Ticareti, Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bulundurmak suçlarından 09/06/2020 günü Bartın ve İstanbul ilinde yapılan operasyonlar kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkartılan 5 kişiden 1 şüpheli şahıs hakkında Adli Kontrol Tedbiri uygulanırken 4 şüpheli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER