15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla mesajı

15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla mesajı

15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla mesajı

Ereğli haberleri- Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, 15 Temmuz gecesi demokrasiye pranga vurulmak, darbe indirilmek istendiğini, göz göre göre millet iradesinin saldırı ve suikasta uğradığını belirtti.

15 Temmuz gecesi, Türkiyenin diz çökmesi, omurgasının kırılması, milli varlığının tümden yıkılması maksadıyla şerefli Türk ordusunun içine sızmış bir avuç düşman işbirlikçisinin ortaya çıktığını aktaran Akın, şunları kaydetti:

15 Temmuzda Türkiye ayaklandı ve yeni bir tarih yazdı. Tankların önüne milli irade dikildi, teröristlere Osmanlı şamarını korkusuzca indirdi. Türk milletini yaşatma konusunda and içmiş, ecdada ve tarihe söz vermiş Türk milletiyiz. Vatan, bayrak ve mukaddesat ortak paydasında Türkiyenin namus ve haysiyetini cihana savunmak hepimizin milli görevi, ecdada da manevi borcudur. Darbecilere, teröristlere, Türkiyeyi hazmedemeyen mihraklara karşı biriz, beraberiz, Türk milletinin sesi ve nefesiyiz. Demokrasi dışı arayışlar ve çağrılar milletimizden hiçbir zaman cevap ve cevaz bulamamıştır. Kardeşliğimiz, milli ruh ve dayanışmamız daim olsun.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER