Bartın Üniversitesi öğrencisi Seda Öztürk dualarla anıldı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ TARAFINDAN VEFAT EDEN ÖĞRENCİSİ SEDA ÖZTÜRK İÇİN HATİM DUASI PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Bartın Üniversitesi öğrencisi Seda Öztürk dualarla anıldı

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından vefat eden öğrencisi Seda Öztürk için hatim duası programı düzenlendi.

Talihsiz bir kaza sonucunda hayatını kaybeden Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencisi Seda Öztürk dualarla anıldı. İslami İlimler Fakültesi tarafından düzenlenen hatim duası programı Öztürk’ün de eğitim gördüğü Kutlubey Kampüsü’nde yer alan Fatih Cami’nde gerçekleştirildi. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, akademik ve idari personel ile bölge halkının katıldığı program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Program sonunda Seda Öztürk için hep bir ağızdan dualar edilerek, ailesi, yakınları ve tüm sevenleri için sabır ve metanet dilendi.

Bartın Üniversitesi ailesi olarak çok üzgün olduklarını dile getiren Rektör Uzun, “Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi öğrencisi Seda Öztürk’ün talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybettiğini teessürle öğrendik. Hayatının baharında aramızdan ayrılan öğrencimize Allah’tan rahmet, yakınları ile Bartın Üniversitesi ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2020, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER