Bartın'da sağlık hizmetleri...

Bartın'da sağlık hizmetleri

Bartın'da sağlık hizmetleri...

BARTIN - Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Danışman, Hastanemizdeki sağlık hizmetlerinin görünür kalitesini artırmak için ciddi çalışmalara başladık dedi.

Danışman, düzenlediği basın toplantısında, Sağlık Bakanlığı teşkilat yapılanmasında gerçekleşen değişiklik sonrasında geçen yıl Aralık ayı itibariyle Bartın Devlet Hastanesinde yeni yönetim olarak göreve başladıklarını ve kentte görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bartını daha iyi bir noktaya taşımak için çalışacaklarını ve ihalesi yapılan yeni şehir hastanesi faaliyete geçinceye kadar mevcut fizik imkanlarda çalışanların gayretiyle sağlık hizmetinin fonksiyonel açıdan daha iyi bir noktaya gelmesi için çaba göstereceklerini ifade eden Danışman, Bakanlığımız Türkiyede sağlık hizmet konseptinin ve kalitesinin standartlaşmasını sağlamak için yapılabilecekleri en iyi şekilde yapmıştır. Bunların somutlaşarak kaliteli sağlık hizmetine dönmesi için sahada çalışan bizlere çok büyük sorumluluk ve görevler düşmektedir. Ekip olarak bunun bilincinde olduğumuzu çok rahat bir şekilde ifade edebilirim. diye konuştu.

Hastanede poliklinik hizmeti almak için günlük ortalama 4 bin, acil servise 600-700 hasta müracaat ettiğini ifade eden Danışman, yataklı servis olarak 452 yatak ile yüzde 90a yakın doluluk oranıyla hizmet verdiklerini aktardı.

Danışman, Hastanemizdeki sağlık hizmetlerinin görünür kalitesini artırmak için ciddi çalışmalar başladık. Bu değişim ve beraberindeki iyileşmeler belli bir süre sonra inşallah her sahada görülebilecektir. Tabi hizmetlerimizi yürütürken eleştirilere de açığız. Bizler, her eleştiriyi kaliteli ve fonksiyonel hizmet verme adına fırsat olarak görürüz. diye konuştu.

haber

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER