Başkan Kalaycı'dan açıklama

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

Başkan Kalaycı'dan açıklama

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, 21 Mayısta Yüksek Seçim Kuruluna bildirilecek milletvekili adaylarına ilişkin, isim kim olursa olsun teşkilat olarak adayların yanında olacaklarını bildirdi.

Kalaycı, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziranda Cumhurbaşkanı Seçimi ile birlikte yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi partilerinde gözlerin, adayların Yüksek Seçim Kuruluna bildirileceği 21 Mayıs Pazartesi gününe çevrildiğini belirtti.

İlde yapılan temayülün ardından genel merkez tarafından da il genelinde anketler yapıldığını ve gerekli değerlendirmelerin ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğann uygun gördüğü isimlerin, aday olarak açıklanacağını ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:

Seçim döneminde 21 Mayıs Pazartesi günü 18 aday adayımızdan hangi isim milletvekili adayı olarak açıklanırsa açıklansın il teşkilatı olarak adaylarımızın yanında olacağız. Türkiyemizin ve Bartınımızın hizmetkarıyız. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, vatanımıza, partimize, adaylarımıza, mazlum ve mağdur coğrafyalara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2018, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER