Eğlence mekanında fazla hesap tartışmasında 2 tutuklama daha

Bartın’da bir eğlence mekanında fazla hesap yüzünden çıkan tartışmada 2 kişinin darp edilerek 17 bin 100 liralarının gasp edilmesi olayında 2 kişi daha tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, gittikleri eğlence mekanında mekan sahipleri ve çalışanlar...

Eğlence mekanında fazla hesap tartışmasında 2 tutuklama daha

Bartın’da bir eğlence mekanında fazla hesap yüzünden çıkan tartışmada 2 kişinin darp edilerek 17 bin 100 liralarının gasp edilmesi olayında 2 kişi daha tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, gittikleri eğlence mekanında mekan sahipleri ve çalışanlar ile hesap yüzünden tartışan 2 kişi, darp edilerek 8 bin 400 liraları alındı. Şahıslar mekandan ayrılıp araçlarıyla uzaklaşırken araçlarının önü kesilerek tekrar darp edilip, 8 bin 700 TL paraları daha gasp edildi. Toplam 17 bin 100 liraları alınan vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi.

Bunun üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile olayla ilgili 7 kişiyi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık tarafından serbest bırakılırken, 5 şüpheli “kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralamak, yol kesmek suretiyle gece vakti yağma” suçlarından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden M.İ. çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, 4 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve 26 Ekim tarihinde tekrardan gözaltına alınan İ.K. ve T.K. da çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2018, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER