Elmalık Parkı’nda inceleme

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta Yapım Çalişmalari Devam Eden Park Alanında İncelemelerde Bulundu.

Elmalık Parkı’nda inceleme

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta yapım çalışmaları devam eden park alanında incelemelerde bulundu.

Çalışma hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Cemal Akın, “Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü Seramızın Sanayi Bölgesi’ne taşınması ile boşalan bölgede başlatmış olduğumuz park yapım çalışmalarımız devam ediyor. 9 bin metrekare alana sahip bu bölgede her yaş gurubunun güzel vakit geçirebileceği bir sosyal alan oluşturuyoruz. Ekiplerimiz çevre düzeni ile ilgili çalışmalarına devam ediyorlar. Büyük bir titizlikle yürütmüş olduğumuz çalışmalarımızı ben de yakından takip ediyorum. Sık sık alanı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıyorum. Çalışmalarımız tamamlandığında vatandaşlarımızın boş vakitlerini güzel bir şekilde değerlendirebileceği güzel bir park alanını ilimize kazandırmış olacağız“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2019, 14:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Safiye Çiftci
Safiye Çiftci - 4 yıl Önce

İlk başlarken çok yavaş çalıştılar iki üç kişiyle ne yapacaklarını bilemiyorlar the sanki çamur içinde yüzduk hala da öyle Allah'a şükür kaldırımlar biraz yapıldı da insan çarşıya giderken utanıyor ayakkabılar bir çamur içinde yani normalde en fazla bir 2 ay sürecek şey Bir senede bitiremediler ben bu belediye bir türlü anlayamıyorum inceleme yapmakla boy göstermekle hiçbir şey olmuyor oraya bir durak yapacaklar bir türlü bitiremediler bir hızlandırın kış geldi her yer perişan

SIRADAKİ HABER