FETÖ/PDY operasyonu; 5'i Daha Tutuklandı

- Bartın'da örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları öne sürülen şüphelilerden 5'i daha tutuklandı, tutuklu sayısı 7 oldu

FETÖ/PDY operasyonu;  5'i Daha Tutuklandı

BARTIN - Bartında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 15 kişiden adliyeye sevk edilen 5i daha tutuklandı.

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan 15 şüpheliden 5inin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen ve savcılık sorgularının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden S.A, S.Ç, F.N.Ö, S.A ve M.H tutuklandı.

Aynı operasyonda gözaltına alınan 4 kişinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerince, 1 Haziranda önceden belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı ByLocku da kullandıkları öne sürülen ve aralarında meslekten ihraç edilen öğretmenlerin yanı sıra doktor ve araştırma görevlisinin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alınmıştı. 5 Haziranda adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden E.E ve H.G tutuklanmış, 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

 

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER