Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

Bartın Valisi Nusret Dirim ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dirim, mesajında ilahi vahyin en son tebliğ edicisi, beşeriyetin ebedi kurtarıcısı alemlere rahmet Hz. Muhammedin doğum yıl dönümünü, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Hz. Muhammedin Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan örnek bir hayat sürdüğünü aktaran Dirim, şunları kaydetti:

Peygamber Efendimiz, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü bizzat kendi yaşantısında insanlığa göstermiştir. Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümü olan Mevlit Kandilinin, başta Bartınlı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam alemi için hayırlara vesile olmasını, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesini temenni ediyorum.

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç da Mevlit Kandilinin, Hz. Muhammedin sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütleri anlama, bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanı olduğunu vurguladı.

Tunç, şunları aktardı:

Peygamberimizin örnek hayatını ve ahlakını rehber edinerek, Kuran ve Peygamberimizin sünneti ile buluşma zamanıdır. Bu mübarek gece vesilesiyle Peygamber Efendimizi daha yakından tanımanın ve çocuklarımızı Onun sevgisi ile yetiştirmenin gayreti içerisinde olmak temennisiyle, Mevlit Kandilinin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyor, Bartınlı hemşehrilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın ve İslam aleminin kandilini tebrik ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER