Vali Dirim; Sizler bizim göremediklerimizi görüyorsunuz

Vali Dirim; Sizler bizim göremediklerimizi görüyorsunuz

Vali Dirim; Sizler bizim göremediklerimizi görüyorsunuz

BARTIN - Bartın Valisi Nusret Dirim, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Dirim, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla İnkumu tatil beldesi İl Özel İdare Tesislerinde buluştuğu gazetecilerle sohbet etti, kent sorunlarıyla ilgili önerileri dinledi.

Dirim, burada yaptığı konuşmada, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecilerle buluşmak istediğini ve basın çalışanlarının günlerini kutladığını söyledi.

Gazetecilerin, demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu ve bunun 15 Temmuz darbe girişimiyle daha da anlaşıldığını ifade eden Dirim, şunları kaydetti:

15 Temmuz darbe girişiminde Türk milleti medyanın ne olduğunu bir kez daha görmüş oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın medya aracılığıyla yaptığı çağrısıyla meydanları dolduran vatandaşlarımızın gücü darbe girişimini püskürtmüş ve bu medya bu olayın en önemli aktörlerinden biri olmuştur.

Dirim, Bartında aktif bir basın gücü bulunduğuna işaret ederek, Sizler bizim göremediklerimizi görüyorsunuz ve bir anlamda bizler gibi kamu görevi ifa ediyorsunuz. Hepimiz bir ağacın dallarıyız ve aynı ağacın üzerindeyiz. Hep birlikte ülkeyi daha gelişmiş ve kalkınmış bir şekilde gelecek kuşaklara aktarmanın gayreti içinde olmalıyız. diye konuştu.

Bartında görev yapan basın mensupları adına konuşan gazeteci yazar Erkan Aşçıoğlu da bu önemli günde basın çalışanlarını bir araya getiren Dirime teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2017, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER