2014’teki Bülent Kantarcı’ya rakip çıktım

2014’teki Bülent Kantarcı’ya rakip çıktım

2014’teki Bülent Kantarcı’ya rakip çıktım

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Yeni Mahalle’de bit me aşamasına Belediye Kompleksi yanında vatandaşlarla bir araya geldi. “Çaycuma’nın mimarı Bülent Kantarcı” tezahüratlarıyla karşılanan Başkan Kantarcı, “Çaycuma’nın mimarı sizlersiniz, Çaycuma’nın mimarı işte buradakiler, burada olamayanlar. Çaycuma’nın 2014 seçimlerinde o mübarek elleriyle kaderini değiştirenler sizlersiniz. Doğrusu bu” diye cevap verdi. 

BÜLENT KANTARCI’YI GEÇMEYECEKSEM BU İŞİ YAPMAYACAĞIM
Alanı dolduran kalabalığa hitap eden Başkan Kantarcı, 2014’deki seçimden bahsederek, “Hiçbir hazırlığım yoktu, teklif geldi, düşündüm ‘Bu iş artistlik gibi bir şey. Tanınmayan adama oy vermezler.’ Dedim ki, ‘Ben projeleri ortaya koyarım, anlatmaya çalışırım, ben kazanamasam bile insanların kulağına sokunca bir şekilde talep ederler.” Ama Çaycuma halkı, ‘Hayır, bu projeleri gelip yapacaksın’ dedi. Biz de yaptık. Bu projeleri yapan Bülent Kantarcı’ya ‘Kibirli, tepeden bakıyor’ diyorlar. Hatta daha ileri gidiyorlar ‘megaloman’ diyorlar. Ben kabul ettim onu. Ben 2014’teki Bülent Kantarcı’ya rakip olarak çıkıyorum bu sefer. O Bülent Kantarcı’yı geçmeyeceksem bu işi yapmayacağım. Bu Bülent Kantarcı burada hayalet bir bina vardı, o hayalet binayı yıktı, buraya böyle bir bina yaptı. Bu binayı yaparken bin tane laf söylediler.Onun karşısına bir tarihi ev yaptık. Diyorlar ki,‘Bu ucube belediye binasının güzelliğini kapatıyor.’ Kardeşim, hangi söylediğiniz doğru? Durun bakalım, bir bitsin. Onlara hak veriyorum. Siz de verin. Gerçi son zamanlarda çok çamurlaştılar, çok ayıp ediyorlar, yanlış yapıyorlar. O şekilde sonuç alacaklarını sanıyorlar ama öyle düşünmekte haklılar. Ne diyecekler, Belediyenin mazotunu mu sattı diyecekler? Diyebilirler mi?” dedi.

ÇAYCUMA GEMİSİNİ YÜZDÜRDÜM
Konuşmasına,“O kibirli Bülent Kantarcı’ya savaş ilan ediyoruz” diyerek sürdüren kantarcı, “Onun yerine çalışmayan, halkın içinde gezen, herkesin çayını içen gönül belediyeciliği yapan Bülent Kantarcı’ya ihtiyaç varmış. Çalışmıyorum bundan sonra. Proje yok size. Bizim daha çok sizin de aranızda olmamız lazım. Ben biliyorum ki bunların yarısını da yapsaydım siz beni yine beğenecektiniz, sevecektiniz. Ben geçen seçimde size ne dedim: 5 sene için geliyorum.  Bu projeleri yapmaya, Çaycuma gemisini yüzdürmeye geliyorum demiştim. Gemiyi yüzdürdüm. Ama düşündüm şimdi ben gidiyorum desem ne yapacaktınız? Hain diyecektiniz değil mi? İsterseniz valla bırakırım bak seçime 3 gün sonra. Bırakalım mı” dedi.

BİZDE ÇİÇEK, AKP BELEDİYELERİNDE BETON AÇTI
Sinevizyon gösterisiyle vatandaşlara 41 projesini de tanıtan Başkan Kantarcı, sözlerini, “Ben sizlere, Çaycuma halkına çok şey borçluyum. Hiç düşünmediğim, istemediğim ama her an hazır olduğum bu görev için 60 yaşına kadar geldim ve sizlerin sayesinde Çaycuma’ya hizmet etme imkanı buldum. Memlekete hizmet etmenin tadı bambaşkaymış. Çaycuma’yı bundan sonra da yine hep birlikte yöneteceğiz. Sizler nefes nefese yapılanları takip edeceksiniz bu yapılan güzelliklere yeni güzellikler ekleyeceğiz. Çaycuma nüfusa bakarak Türkiye’de en çok gezilen, en çok merak edilen en çok ziyaret edilen yer olacak. Bu projelerin bir kısmını size gösterdik. Bu projeleri de eğer bu dönemde yapabilirsek Çaycuma hakikaten Türkiye’de değil dünyada bile ses getiren bir yer olacak. O yüzden hepinizi çok çalışmaya davet ediyorum. Reis’in gölgesinde çimlenenlere bir ders vermemiz lazım. Ben de Çaycuma’nın reisiyim. Beldelere davet edildim, konuşmalar yaptım. AK Partili beldelerde olanlara dedim ki, ‘Çaycuma meydanında hercai menekşeler açtı burada ne açtı’ dedim, oralarda beton açmış. Buralarda da çiçek açtıracağız, bize destek olun dedim. En güzel kalbi duygularımla sizi selamlıyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER