AKREDİTASYON DENETİMİNDEN BAŞARI

ÇAYCUMA TSO YAPILAN AKREDİTASYON DENETİMİNDEN BAŞARI İLE GEÇTİ

AKREDİTASYON DENETİMİNDEN BAŞARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında 2012 yılında Akredite Oda olarak sisteme dahil olan ve beş yıldızlı oda hizmetini tescilleyen Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ve çalışanları tarafından verilen oda hizmetleri ve yapılan çalışmalar; Yönetim ve Oda Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları ve Yönetimi, Haberleşme ve yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri kullanımı, üye ilişkileri, kalite yönetimi, İletişim ağı, Politika ve Temsil, Bilgi Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslararası Ticaret başlıkları altında 13 kriterde değerlendirildi.

Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca tarafından 23-24 Aralık 2019 tarihlerinde yapılan iki günlük denetim sonrasında Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Belgesini yenileme başarısını gösterdi.


Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu denetim sonrasında yaptığı açıklamada; “Çaycuma TSO olarak üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için akreditasyonun önemini kavramış bir odayız. Çünkü Akreditasyon sistemi Türkiye genelinde Oda/Borsaların performans standartlarını yükseltmek ve üyeleri olan iş dünyasına daha etkili hizmet verilmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir. Akreditasyon süreci ile ilgili her türlü desteği üst yönetim olarak vermekle birlikte bu süreci iyileştirmek ve geliştirmek için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. 2012 yılında TOBB Akredite Odası sistemine dahil olan Odamız bu denetimle başarısını da belgelemiştir. Odamızın bundan sonraki çalışmalarında da iyi uygulamalarını artırarak sistemdeki statüsünü yükseltmek için çaba sarf edeceğiz.” dedi.

Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca da denetimin kapanış toplantısında Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nın uygulamalarının başarılı olduğu, sistemin iyi işlediğini ve her geçen gün iyileştirmelerin yapıldığını gözlemlediğini ifade etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER