Çaycuma erişilebilirlikte Türkiye’ye örnek oldu

Çaycuma erişilebilirlikte Türkiye’ye örnek oldu

Çaycuma erişilebilirlikte Türkiye’ye örnek oldu

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamında ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, “Çaycuma Belediyesinin erişilebilirlik konusundaki çalışmaları Türkiye’ye örnek olacak nitelikte. Ben gittiğim her yerde Çaycuma’yı gururla anlatıyorum. Her yerde söylüyorum, bir kez daha tekrarlamakta da yarar görüyorum. Erişebilir bir kent yaratmak isteyenler Çaycuma’yı kendine örnek alsın.” dedi

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin şube yöneticileri Meral Demirbaş, Şenol Yayla ve Şaziye Şen’le birlikte Çaycuma Belediye Başkan Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret etti. Hayırlı olmasını dilediği yeni hizmet binasını her yönüyle çok beğendiğini ifade eden Şirin, binada, engelli erişimi için her şeyin düşünülmüş olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Engellilere yönelik örnek çalışmaları nedeniyle Başkan Kantarcı’ya teşekkür eden Şirin, “Çabalarınızla Çaycuma tam bir engelli dostu kent oldu. Bunun diğer yerler örnek olmasını istiyorum” dedi. Makamdaki görüşmenin ardından Şirin ve yönetim kurulu üyelerini bizzat kendi kullandığı golf aracına bindiren Başkan Kantarcı, sosyal tesislere geçerek birlikte yemek yedi.

HER ŞEY ENGELLİLER DÜŞÜNÜLEREK YAPILMIŞ

Yaptığı ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, “Çalışmalarını hem bölgemiz hem de engelli camiası adına büyük bir gururla izlediğimiz Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Bülent Kantarcı’yı uzun zamandır ziyaret etmek istiyorduk. Ancak Koronavirüs salgını nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Hem kendisiyle görüşüp hasret gidermek, hem de yeni hizmete açtığı belediye binası için ‘hayırlı olsun’ demek üzere Çaycuma’ya geldik. Görüp gezme fırsatı bulduğum yeni belediye binası çok güzel olmuş. Her şey engelliler düşünülerek yapılmış. Erişilebilirlik konusunda en küçük bir sorun yok. Bundan da büyük mutluluk duydum.” dedi.

GİTTİĞİM HER YERDE ÇAYCUMA’YI GURURLA ANLATIYORUM

Engelliler camiası olarak, Çaycuma’nın, gönüllerinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Şirin, “Çaycuma Belediyesinin erişilebilirlik konusundaki çalışmaları Türkiye’ye örnek olacak nitelikte. Ben gittiğim her yerde Çaycuma’yı gururla anlatıyorum. Her yerde söylüyorum, bir kez daha tekrarlamakta da yarar görüyorum. Erişebilir bir kent yaratmak isteyenler Çaycuma’yı kendine örnek alsınlar. Biz burada kendimize büyük saygı duyulduğunu hissediyor, bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni bina da muhteşem olmuş. Çaycuma’ya, hayırlı olmasını diliyorum. Hem bölgemize böyle bir eseri kazandırdığı, hem de camiamıza yönelik hassasiyeti nedeniyle Sayın Bülent Kantarcı’ya çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2020, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER