Çaycuma TSO'dan yeni bir hizmet

ÇAYCUMA TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN ÜYELERİNE YENİ BİR HİZMET- ONLİNE İŞLEMLER BAŞLIYOR

Çaycuma TSO'dan yeni bir hizmet

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri artık internet üzerinden oda belgelerini alabilecekler, yıllık ve munzam aidatlarını ödeyebilecekler.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nın internet sayfası (http://www.caycumatso.org.tr) üzerinden kullanılacak hizmetin kullanılması için öncelikle Üye Firma yetkilisinin cep telefon numarasının Oda Üyelik Sisteminde kayıtlı olması gerekmektedir. Çünkü s isteme sadece firma yetkilileri kayıt olabiliyor ve sistem doğrulama kodu firma yetkilisinin cep telefonunda kayıt esnasında gönderiliyor. Bu nedenle tüm üyelerin güncel iletişim bilgilerini Odayla paylaşması beklenmektedir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise Çaycuma TSO yetkilileri ile irtibata geçilmesi halinde güncelleme yapılabilecek.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu Odanın bu yeni hizmet ile ilgili bir açıklama yaparak İş dünyası açısından en önemli şey zamandır. Üyelerimiz bundan sonraki süreçte, odamıza gelmelerine gerek kalmadan, odamızın internet sitesinde yer alan online işlemler menüsü üzerinden belgelerini temin edebilecekler, yıllık ve munzam aidatlarını ödeyebileceklerdir. Yeni uygulamanın üyelerimize hayırlı olmasını dileriz dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER