ÇAYCUMALI ÇOCUKLAR OLARAK ÇOK ŞANSLIYIZ

Çaycuma’nın örnek olmasını dilerim

ÇAYCUMALI ÇOCUKLAR OLARAK ÇOK ŞANSLIYIZ

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı’nın Ankara’da, düzenlediği “Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik ve Sivil katılım” başlıklı yuvarlak masa toplantısına katılan Çaycuma Çocuk Belediyesi Başkanı Nisanur Yıldırım, diğer konuşmacıların şikâyet ettiği pek çok şeyin Çaycuma’da hayata geçtiğini söyleyerek “Bunun her yere örnek olmasını dilerim” dedi

Çaycuma Çocuk Belediyesi Başkanı Nisanur Yıldırım Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı ile birlikte Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı’nın Ankara’da düzenlediği “Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik ve Sivil katılım” başlıklı yuvarlak masa toplantısına katıldı. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger ile Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de katıldığı toplantıda farklı il ve ilçelerden gelen çocuk belediye başkan ve meclis üyeleri ile fikir paylaşımı da yapan Yıldırım tüm katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada kendilerinin çok şanslı olduğunu söyledi.

ÇAYCUMALI ÇOCUKLAR OLARAK ÇOK ŞANSLIYIZ
Çocuk Başkan Yıldırım, “Biz Çaycumalı çocuklar olarak diğerlerine göre göre çok şanslıyız. Burada şikâyet konusu olan pek çok konunun Çaycuma’da çözülmüş olduğunu ifade etmek isterim. Bu güzel uygulamaların diğer yerlere de örnek olmasını dilerim” dedi. Yıldırım’ın diğer arkadaşlarıyla birlikte, geleceğin kentinin nasıl olması gerektiği konusunda yaptığı çalışmada ortaya çıkan sonuçlar, çocukların ortak fikri olarak katılımcılara sunuldu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER