Çaycumalı öğrencilerden Van'a destek

Çaycuma Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Lisesinden "Kardeş Okul" projesini kapsamında Van'ın Gürpınar İlçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna kırtasiye ve giyecek eşya yardım malzemesi toplandı.

Çaycumalı öğrencilerden Van'a destek

Çaycuma Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mert Uslu, Simge Çoban, Doğancan Elik, Yasin Özdemir, Selenay DikKütük, Sevcan Dikkütük ve Öğretmenlerden Gülay Aydın, Mustafa Can Acar, Melek Reyhan Arslan, Beyhan Karalioğlu‘nun başlattığı ‘Kardeş Okul’ Projesi kapsamında Van’ın Gürpınar ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu kardeş okul olarak seçildi. Kısa süre içerisinde kardeş okulun ihtiyaçları belirlendi ve okul öğrencileri aktif bir çalışma içine girerek kırtasiye malzemeleri ve giyim eşyalarından oluşan yardım malzemelerini topladı.
Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin kardeş okul için temin ettikleri kırtasiye malzemeleri ve çocuk kıyafetleri sahiplerine ulaştırılmak üzere kolilere hazırlayıp gönderildi. Proje sorumlularından Gülay Aydın; Her zaman her koşulda iyiliği çoğaltmak gerektiğine inanan Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak, daha önceki yıllarda olduğu gibi Sosyal Sorumluluk Projeleriyle pasif iyi değil aktif iyi olmaya gayret ettiklerini ve çalışmaya devam edeceklerini, çocukların yüzündeki gülümsemenin herşeye bedel olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER