Çocuk Belediye Başkanı olacak

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yeni dönemde, Çaycuma’yı, bir çocuk belediye başkanı ile birlikte yöneteceklerini açıkladı

Çocuk Belediye Başkanı olacak

Çaycuma Belediyesinin TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi ile birlikte düzenlediği “Çocuk mimar atölyesi” 3 grupta, 350 öğrencinin katılımıyla yapıldı. Belediye SEKA Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen atölyede Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan ve 8 mimar eğitmen olarak görev aldı. Öğrencilerden “Siz Çaycuma’nın belediye başkanısınız. Elinizde sihirli bir değnek var.  Çaycuma’ya ne yapmak istersiniz?” sorusuna yanıt vermeleri istenen çalışmada, çocukların ortaya attığı fikirlerdeki yaratıcılık büyük memnuniyet yarattı.

ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK

Atölyenin bir bölümüne katılan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, her şeyi çocuklar için yaptıklarını söyleyerek, “Beş yıldır gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Çocuklar için çok önemli işlere imza attık. Her mahallede oyun parklarımız var. Gençlerimizin spor yapacak alanları çoğalttık. Bilim Merkezi Projesi ile çocuklarımızı bilimle buluşturacağız” dedi.

23 NİSAN’DA SEÇİM YAPACAĞIZ

Konuşmasında çocuklarla ilgili önemli bir projesini de açıklayan Başkan Kantarcı, “Size bir teklifim var. Seçimlere şimdiden hazırlananın, önümüzdeki dönemde, çocuk belediye başkanı seçeceğiz. 23 Nisan’da belediye meclisi ile birlikte belediye başkanı seçimi yapacağız. Yeni binamızda onların bir odası olacak ve kenti çocuklarla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER