"Erteleme için teşekkür etti"

Çiloğlu, Erteleme için teşekkür etti

"Erteleme için teşekkür etti"

Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, covid-19 salgını nedeniyle zor duruma düşen çiftçilerin 'taksitlerin ertelenmesi' çağrısına devlet tarafından olumlu cevap verilmesine teşekkür etti.

Vali Ahmet Çınar döneminde verilen manda taksitlerinin bu ay başlayacağını hatırlatan Çiloğlu, 26 Nisan'da yaptığı bir açıklamada, salgın nedeniyle zor günler geçiren çiftçinin ödemelerinin ileri tarihe ertelenmesi çağrısında bulunmuştu.

Çağrıya olumlu yanıt verildiğini duyuran Çiloğlu, yetkililere teşekkür etti.

Çiloğlu, açıklamasında, "26 Nisan tarihinde yaptığım "ÇAYCUMA ÇİFTÇİSİ ZOR DURUMDA" başlıklı açıklamam da özellikle önceki dönem valimiz Sayın Ahmet Çınar döneminde çiftçimize dağıtılan mandaların durumuna değinmiştim.

Pandemi dolayısıyla zor duruma düşen çiftçilerimiz bu ay başlayacak olan taksit ödemelerinde zorlanacağını bu durumun değerlendirilerek çiftçilerimize kolaylık sağlanmasını talep etmiştik. İl genel meclisimiz konuya duyarlılık göstermiş olup çiftçilerimizin taksit ödemelerini Eylül ayına ertelemiştir. Çiftçimizin bu durumuna kayıtsız kalmayan, il genel meclisine, milletvekillerimize ve sayın valimize teşekkür ederim.

Üreten köylümüz ve çiftçimiz ülkemiz için çok değerlidir. Onlar üretebilsinler ki ülkemiz kalkınsın. Hedef, ekilmedik bir karış toprak kalmasın." ifadelerini kullandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER