Gökhan Tepe Filyos’luları coşturdu

Gökhan Tepe Filyos’luları coşturdu

Gökhan Tepe Filyos’luları coşturdu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde belediye tarafından düzenlenen 1.Kültür, Sanat ve Denizcilik Festivalinin üçüncü ve son akşam programı ünlü şarkıcı Gökhan Tepe ile finalini gerçekleştirdi.

Bu yıl 1.cisi düzenlenen Filyos Belediyesi Kültür, Sanat ve Denizcilik Festivali Resul Dindar, Ece Seçkin ve Gökhan Tepe konserleri ile kapanışı yaptı. Aynı zamanda belde de yapılan sportif faaliyetler kapsamında düzenlenen Plaj Futbolunun adını finale yazdıran Gerişspor ile Öteyüzspor takımları ise kupalarını aldı.

Festivalin üçüncü ve son akşamında Grup Yılmazlar ile Grup Mercan sahne aldı ve sevilen şarkıları seslendirdi. Ardından Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ise sahne alan Grup Yılmazlar ile Grup Mercan’a plaket ve çiçek takdim etti. Daha sonra havaya barış güvercinleri salındı.

Programın ilerleyen dakikalarında ünlü pop sanatçısı Gökhan Tepe ile festivalin finali gerçekleştirildi. Sanatçı Gökhan Tepe, kalabalığa sevilen şarkılarını canlı olarak söyleyerek görkemli bir performans gösterdi. Gecenin sonunda Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal konuşma yaparak festivale beldeden ve belde dışından katılan ayrıca yurt dışından gelip festivali izleyen kalabalığa teşekkür ederek, festivalin ilerleyen yıllarda yapılacağını vurguladı.

Son olarak Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal şarkıcı Gökhan Tepe’ye Filyos’u simgeleyen cam şilt ve plaket, ayrıca Belediye Başkanı Ünal’ın eşi Emel Ünal ise çiçek takdim etti. Ayrıca doğal tasarım sanatçısı Uğur Soydan da tablo hediyesi verdi. Başkan Ünal ve doğal tasarım sanatçısı Soydan tarafından üç gün boyunca festivalin sunuculuğunu üstlenen Belma Kaya’ya ise plaket ve tablo verildi. 

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2018, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER