HEP BERABER ÇALIŞTIK, HER ŞEY GÜZEL OLDU

HEP BERABER ÇALIŞTIK, HER ŞEY GÜZEL OLDU

HEP BERABER ÇALIŞTIK, HER ŞEY GÜZEL OLDU

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı İmamoğlu’na destek için gittiği İstanbul’daki çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede, “Tüm bu ziyaretlerden ortaya çıkan sonuç şudur: İstanbul’da her şey güzel olacak, Zonguldaklı hemşehrilerimiz de buna büyük katkı sunacak” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için gittiği İstanbul’da yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kantarcı, “23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde, Ekrem İmamoğlu’na destek için oluşturulan Zonguldak ekibi, 16 Haziran’da Büyükçekmece’de sabah kahvaltısı ile başladığı çalışmalarını, planlanan tüm programı eksiksiz gerçekleştirilerek dün akşam itibarı ile tamamladı. Ekip arkadaşlarımla birlikte bizlere düşen görev, aynen planlandığı gibi başarı ile yürütüldü. Büyük oranda grup disiplinine uyan ekip üyeleri son derece uyumlu bir çalışma sergiledi.

İstanbul’un bıktırıcı trafiğine rağmen randevularına hiç aksatmadan tam zamanında gittiğimiz hemşehrilerimiz, her ziyaretimizde, bizi yoğun katılım ve coşku ile karşıladı” dedi.

"HEP BERABER ÇALIŞTIK, HER ŞEY GÜZEL OLDU" 

Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece örgütünün, çalışmalarına kolaylıklar sağladığını ve mükemmel bir biçimde misafir ettiğini de söyleyen Kantarcı, değerlendirmelerini, “Program dışı olarak Çorlu’daki Zonguldaklı bir işadamının fabrikasını, orada hemşehrilerimizin kurduğu derneği de ziyaret ettik. Karadeniz Ereğli doğumlu olan Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt hemşehrimizle de buluşarak memnuniyet verici görüşmeler yaptık. Tüm bu ziyaretlerden ortaya çıkardığım sonuç şudur: İstanbul’da her şey güzel olacak, Zonguldaklı hemşehrilerimiz de buna büyük katkı sunacak. Bu yorucu ama bir o kadar da zevkli çalışmaya büyük bir şevkle katılan ekip üyesi arkadaşlarıma, bize refakat ve rehberlik eden Zonguldak dernekleriyle federasyonumuzun sevgili temsilcilerine, bizi adeta bağrına basan ve bu vesileyle hasret giderme imkanı da bulduğumuz sevgili hemşehrilerimize saygı ve sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Hep beraber çalıştık, her şey güzel oldu” diyerek tamamladı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2019, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER