Kantarcı, Çaycuma’nın yeni mimarları bunlar

Kantarcı, Çaycuma’nın yeni mimarları bunlar

Kantarcı, Çaycuma’nın yeni mimarları bunlar

Çaycuma yeni yılı Cumhuriyet Meydanı’nda karşıladı. Grup Maske’nin sahne aldığı halk konserine katılan yüzlerce vatandaş, 2020’ye, müziğin coşkusunun yanı sıra havai fişeklerin bin bir rengiyle merhaba dedi.

Çaycuma Belediyesinin, yılbaşı nedeniyle düzenlediği özel halk konseri, kötü hava koşullarına karşın büyük coşku içinde geçti. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan konserde, çalışmalarını İstanbul’da sürdüren “Maske Arabesk” ve “Grup Maske” adlı müzik grupları sahne alırken, alanı dolduran yüzlerce vatandaş, söylenen şarkılar eşliğinde gönlünce eğlendi. 20.30’da başlayan konserler, gece yarısı 00.30’a kadar sürdü. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın yanı sıra her yaştan yüzlerce Çaycumalının katıldığı konser, izleyenlerden büyük beğeni aldı. Çaycumalılar yeni yıla müziğin coşkusunun yanı sıra, havai fişek gösterisinin yarattığı muhteşem görüntülerle girdi.

KANTARCI ÇOCUKLARLA EL ELE SAHNEYE ÇIKTI
Saatler 24’e yaklaşırken “Çaycuma’nın mimarı” anonsuyla davet edilen Başkan Bülent Kantarcı, sahneye, çocuklarla el ele çıktı. Alanda bulunanlara “Çaycuma’nın yeni mimarları bunlar. Yeni mimarları alkışlayalım” diyerek çocukları alkışlatan Kantarcı, Grup Maske’nin kurucusu Şenan Kerçin’e, “Bu akşam çok önemli bir günde beraberiz. İstanbul’dan arkadaşlarını alıp bu güzel gecemize katılarak renklendiren Çaycuma’nın çok değerli evladı Şenan Kerçin ve arkadaşlarına sizden kuvvetli bir alkış istiyorum. Bu değerli arkadaşlarımın hepsi İstanbul’da, iş hayatının içinde önemli işler yapıyor. Ailelerini, çocuklarını işlerini, eğlencelerini bırakıp bizimle yılbaşını paylaşmaya geldiler. Onlara nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum” diyerek teşekkür etti.

BİZ BİR BÜYÜK AİLEYİZ
Konuşmasına, “Şenan kardeşime ‘Madem İstanbul’dan arkadaşlarını aldın geliyorsun bir tane de yeni yıl al, öyle gel’ dedim. O da 2020’yi alıp getirdi” şeklinde esprilerle devam eden Başkan Kantarcı, “Çaycuma meydanını bu soğuğa rağmen genci, yaşlısı, erkeği kadınıyla dolduran sizler, bizi hiçbir zaman mahcup etmediniz, hiç yalnız bırakmadınız. Sağ olun, var olun. Yeni yıla, hep birlikte, en güzel şekilde giriyoruz. Allah sağlık verirse önümüzdeki sene yine bu meydanda, yine hep beraber olacağız. Biz bir büyük aileyiz. Tasada, kıvançta, üzüntüde, sevinçte hep birlikteyiz. Buradan da söylüyorum, 2020 Çaycuma’nın yılı olacak. 2020’de hep beraber çok daha iyi işlere imza atıp, çok daha güzel bir kent ortaya çıkaracağız. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. 2020’nin tüm Çaycumalılara sağlık mutluluk, huzur ve neşe getirmesini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Vatandaşlar ve çocuklarla bir süre oynayan Kantarcı konser sonrasında Maske Arabesk ve Grup Maske’ye birer buket çiçek sundu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2020, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER