Kantarcı'dan 'ışık' açıklaması

Kantarcı'dan 'ışık' açıklaması

Kantarcı'dan 'ışık' açıklaması

Karayollarının Çaycuma girişindeki kavşakta yaptığı yeni ışık ayarlamasının trafikte yarattığı sıkışıklık üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Düşünülmeden ve gerekli inceleme yapılmadan yapılan ayarlama hepimizi zora soktu. Tekrar eski haline dönecektir” dedi Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Karayolları ekiplerinin Çaycuma Köprüsü çıkışındaki kavşakta yaptığı yeni ışık düzenlemesi sonrası ortaya çıkan sorunlarla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklamada kendilerine haber vermeden yapılan düzenlemenin herkesi zora soktuğunu söyleyen Kantarcı, tekrar geri dönüleceğini de söyledi. Açıklamada, “Çaycuma’ya köprüden günde 10.000 araç giriyor ve 10.000 araç çıkıyor. Bu ilave 30.000 nüfus demektir” diye Kantarcı,  “Çaycuma’ya giren ve çıkan bu 10.000 araç Çaycuma içinde hiçbir sıkıntı ve izdihama yol açmıyor. Çaycuma’ya 2 yeni köprü lazım. Yerleri çoktan hazır ama iktidarın gözü kapalı” dedi.   

BİSİKLETE BİNEN ÖNEMLİ BİR KİTLE OLUŞTU

Kantarcı açıklamasını, “Çaycuma içinde hiç trafik lambası yok. Akıllı kavşaklar sayesinde bir tıkanıklık yaşanmıyor. Bazılarının dile getirdiği yol daraltma söz konusu değildir. Akıllı kavşakların doğru kullanımı ve yaya geçidinde yayaya yol verme alışkanlığı günden güne artıyor. Çaycuma içinde otomobil kullanmaktan vazgeçen ve bisiklete binen önemli bir kitle oluştu” şeklindeki ifadelerle sürdürdü.

TRAFİK POLİSLERİNİ KENTTE DAHA FAZLA GÖRMEK İSTİYORUZ

Açıklamasında iki gün önce bilgileri dışında köprü girişinde karayollarına ait trafik ışıklarının ayarları değiştirildiğini de bildiren Kantarcı, “Düşünülmeden ve gerekli inceleme yapılmadan yapılan ayarlama hepimizi zora soktu. Tekrar eski haline dönecektir. Olayın gurbetçilerimizle hiçbir ilgisi yoktur Keşke gurbetçilerimiz yıl boyu bizimle olsa. Kent içi ulaşımda çok önemli mesafeler kaydettik. Devamı gelecektir.  Keşke Trafik Polisini de kent içinde “

UYGULAMA HARİCİNDE DE GÖREBİLSEK” O zaman daha kolay olacaktır” diyerek tamamladı.

 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER