Kurumsal kimlikte yeni adım

Kurumsal kimlikte yeni adım

Kurumsal kimlikte yeni adım

Çaycuma Belediyesi kurumsal kimliğini güçlendirmek için bir adım daha attı. IP temelli santrale geçemeye hazırlanan Çaycuma Belediyesi buna uygun olarak yeni telefon numaraları aldı. Belediyenin yeni numaraları 0 850 288 67 67 ve 0 850 288 67 76 oldu

Çaycuma Belediyesi iletişimde kurumsal firmaların tercihi olan IP temelli santrale geçmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda, ilk adım olarak yeni telefon numaraları alındı. Coğrafi konumdan bağımsız olarak her yerden aynı tarifeyle aranabilecek olan yeni numaralar 0 850 288 67 67 ve 0 850 288 67 76 olarak belirlenerek hizmete sunuldu. Yeni hizmet binasına kurulacak IP tabanlı santral geleneksel Pbx santrallerin aksine gelişmeye açık, kolay kontrol edilebilir ve son derece güvenli olarak tanımlanıyor. Santralin eş zamanlı olarak sınırsız çağrı alabilme yeteneğine sahip olması Çaycuma Belediyesine telefonla ulaşamama sorununu tarihe karıştırırken, hiçbir arama da kaçırılmamış olacak. Santral telefon görüşmelerini sağlamanın yanında uzaktan erişim, videolu görüşme, çağrı kaydetme, sesli mesaj gibi birçok yenilikçi özelliği de sahip olacak. Sistem internetin olduğu her yerden kullanım ve yönetim olanağı da sunacak.

ULAŞIMDA SIFIR SORUN YAŞANAN BİR KURUM YARATMAK İSTİYORUZ

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “İletişim altyapımızı güçlendirip yenilikçi yöntemleri kullanarak, ulaşımda sıfır sorun yaşanan bir kurum yaratmak istiyoruz. Bu amaçla yeni kurumsal numaralarımızı edindik. Mevcut numaralarımızı kullanmaya devam edeceğiz. Yılsonuna doğru taşınmayı planladığımız yeni binamıza yönelik bir hazırlık çalışması olduğunu söyleyebiliriz. Tam otomasyona sahip akıllı bir bina olacak olan yeni hizmet binamızda, sistem tüm özellikleriyle devreye girecek. Pek çok özelliğinin yanı sıra kullanacağımız bulut santral da denen sanal yazılımlarla tüm görüşmeler i kayıt altına alınacağı gibi, belediyemizin herhangi bir görevlisine ofisinde olmasına gerek kalmadan çok kolay erişim sağlanacak. Akıllı belediyecilik yolunda, yenilikçi çözümleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER