Türkiye Woswos ekibi Çaycuma'yı ziyaret etti

Türkiye Woswos ekibi Çaycuma'yı ziyaret etti

Türkiye Woswos ekibi Çaycuma'yı ziyaret etti

Sosyal medya üzerinden grup kuran Volkswagen Vosvos (Beetle) meraklıları Çaycumayı ziyaret etti.
Ordu, Samsun, Fatsa, Ankara, İstanbul, Sakarya, Edirne ve Karabükten yaklaşık 120 Vosvos araç, Çaycuma şehir merkezinde toplandı. Araçlar, vatandaşların büyük ilgisini çekti.
Vosvos gurubunu Çaycumada görmekten mutlu olduklarını ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Vosvos sevenler bir araya gelmişler, bölgemizde güzel şov yapıyorlar. Değişik değişik modeller, bunlar halkımızın ilgisini çekmekte, Çaycumayı es geçmeden bize de uğradıkları için bizi de şereflendirdikleri için grubun yöneticilerine ve bütün gruba katılanlara teşekkür ediyorum dedi.
Vosvos Ekibi Ordu Sorumlusu Doğukan Turap, Ordudan geliyoruz. Zonguldak bu sene vosvos etkinliği düzenledi. İlki yapılıyor, Devrekte baston festivali vardı ona katıldık. Zonguldaktaki ve Devrekteki arkadaşlara teşekkür ediyorum, bizi çok iyi ağırladılar. Büyük bir emek sarf etmişler bizleri ağırlamak için aynı şekilde Devrekte de büyük bir ilgi gördük. Buradan Filyoss gideceğiz dedi.
Grubun ilk kurucularından Natık Çevik, Biz Ankaradan geliyoruz. 25 yıldır geziyoruz. Bugün Çaycumaya geldik. İki hafta önce Ordudaydık. Türkiyenin her yerini gezeceğiz dedi.
Zonguldak Volkswagen Dayanışma Derneği Başkanı Melih Öztürk ise Türkiye genelinde Volkswagen fun clup ve dernekleriyle birlikle yaklaşık 15 ilden gelen Volkswagenci arkadaşlarımızla birlikte Devrekte başlamış olan startımızın ikinci gününde Çaycumada belediye başkanımızı ziyaret ettik. Biz başkanımızla daha büyük projeler ve daha güzel şeyler yapmayı düşünüyoruz dedi.
Kısa bir süre şehir turu yapan grup daha sonra Çaycumaya bağlı Filyos beldesine gitmek üzere ilçeden ayrıldılar.

haber

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER