“Daha yaşanılabilir bir Devrek için çalışıyoruz, çalışacağız.”

Başkan Bozkurt, “Daha yaşanılabilir bir Devrek için çalışıyoruz, çalışacağız.” Dedi.

“Daha yaşanılabilir bir Devrek için çalışıyoruz, çalışacağız.”

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Belediye Başkanlığı görevine başladığı günden itibaren Devrek’te gerçekleştirmiş olduğu çalışmalara değindi. Başkan Bozkurt, “Daha yaşanılabilir bir Devrek için çalışıyoruz, çalışacağız.” Dedi.

Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek’te yapılan çalışmaları sosyal medya hesabından yayınladığı bir ileti ile paylaştı. Başkan Bozkurt’un sosyal medya hesabındaki paylaşımı şöyle,

“Önümüzde verimli ve bir o kadar eğlenceli geçeceğine inandığım 4 yıl 9 ay gibi bir süre olduğunu hatırlatmak ve Son 3 ayda, bakın sadece 3 ayda, sosyal etkinliklerimizi bir kenara bırakarak, Belediyecilik namına somut olarak yaptıklarımıza kısa bir değinmek istiyorum.

Yıllardır bozuk olan ve Karşıyakalı vatandaşlarımızın kanayan yarası Halilbeyoğlu Sokak yol yapım çalışmalarına başladık ve yolu geniş tutarak bitirme aşamasına geldik.

Karşıyaka’daki giyim pazarını katlı otoparkımızın içine taşıdık.

Uzun bir süredir ara verilen doğalgaz çalışmalarına girişimlerimiz sonucunda bir çok bölgede yeniden başlattık. Umut ediyorum ki kısa bir süre içerisinde doğalgaz girmeyen sokak kalmayacaktır.

Karşıyaka içme suyu hattı yenileme çalışmaları yaptık. Sudan temiz, sağlıklı bir şekilde faydalanılması adına borularda yenilemeye gittik.

Cumhuriyet alanımızda, dubalarla derme çatma oluşturulan kavşağı kaldırdık ve yerine madenci heykelimizi dikerek ışıklandırma çalışması yaptık.

İsmet Paşa Mahallesi Hacı Abdullah Sabri Efendi Sokak'ı ÇOCUK SOKAĞI olarak tasarladık. Bölgenin araç trafiğine kapatılıp çocuklarımıza oyun alanı olarak tahsis edileceğinin müjdesini vermek istiyorum.

Vatandaşlarımızı mağdur eden, esnafımızı zarara sokan, olur olmaz zamanlarda gerçekleşen elektrik kesintilerine bir son vermek adına, Devrek'imize ait bir elektrik trafosu talebimizi elektrik idaresine ilettik ve olumlu dönüş aldık. En yakın zamanda bu mağduriyetin, girişimlerimizle son bulacağını müjdelemek isterim.

Stantları dağılımının adaletsiz ve ulaşımının zor olduğunu düşündüğümüz bölgeden alarak, Karşıyaka’mıza taşıdık. Adaletli bir yerleşim olması için herkesi kura çekimine tabi tuttuk.

Özlediğimiz, kültürel etkinlikler ve konserler ile senenin bir dönemi ilçemize nefes aldırtan Geleneksel Baston Ve Kültür Festivalimizin Tüm planlamasını yaptık. Yıllar sonra festivalimizi ilçemizde tekrar gerçekleştirebileceğimizin heyecanı içerisindeyiz.

Seçim döneminde dillendirdiğimiz Karşıyakaya Belediye gelecek sloganımıza temel oluşturacak Tahsilat servisi ve Zabıta noktasını eski muhtarlık binasına taşıdık, faaliyete geçmesine çok az bir süre kaldı.

Cumhuriyet alanımızı Devrek'e hasret tüm hemşehirlilerimizin anlık olarak takip etmesi için internet üzerinden canlı yayına açtık.

Devrek Belediyesi Yaşlılar Dinlenme Evini tekrar hizmete soktuk.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Meclis toplantılarını hem internet üzerinden hem de Belediyemiz önündeki dev ekrandan canlı olarak yayınladık. Türkiyede ilkleri gerçekleştirmeye devam ettik ve Meclis toplantımızı halkımızın içine taşıyarak Devrek Belediyesi Aile Çay Bahçesinde yaptık.

Kaldırım işgalleriyle ilgili olarak çalışmalarımıza da başladık. Esnafımızı üzmeden ama vatandaşlarımızı da mağdur etmeden bu konuda titizlikle ilerlediğimizin bilinmesini isterim.

Atıl durumda bulunan terminal alanı ve bolgesinde çevre düzenlemeleri ve temizlik çalışmaları yaptık. Yakında da bu alanın kullanılmayan bölümlerini de tekrar canlandırmak uzere adimlar atacağız.

Nefes alabildiğimiz ender yerlerden olan Egemenlik Mesire alanında çevre düzenlemeleri ve temizlik çalışmalarını sürekli hale getirdik.

Her pazartesi vatandaşlarımız daha rahat ve guvenilir ortamda alışveriş yapabilsinler diye pazar yerimizde şahsımında katıldığı, görevli arkadaşlarinda gün boyu yaptığı ve yapacaği denetimler gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz..

Heyelanzedelerle 2. olağan kongrelerinde konuştuğum şekilde kalıcı konut yapımı ve mağduriyetlerinin giderilmesi anlamında gerekli merciilerle temasa geçtik Mücadelelerinde de sonuna kadar yanlarındayım.

Çok önem verdiğim Belediye ihbar hattına sizler tarafından gelen tüm talepleri değerlendirmeye çaba gösteriyoruz, gösterdik. Güzel de geri dönüşler aldık.

SABIRLI OLURSAK HER ŞEYİN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAĞINI DÜŞÜNÜYOR VE TÜM DEVREK HALKINI TEMİZLİK VE DÜZEN KONUSUNDA DUYARLI DAVRANMAYA, DEVREK BELEDİYESİNE YARDIMCI OLMAYA DAVET EDİYORUM.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2019, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER