Devrek Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci...

DEVREK BELEDİYESİ İLE TÜM BEL-SEN ZONGULDAK ŞUBESİ ARASINDA TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

Devrek Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci...

Devrek Belediyesi ile Tüm Bel Sen Zonguldak Şubesi arasında bir yıllık süreyi kapsayacak toplu sözleşme imzalandı.

Devrek Belediyesi ile Tüm Bel Sen Zonguldak Şubesi arasında toplu sözleşme görüşmeleri tamamlandı. 
Devrek Belediyesinde çalışan memurları ilgilendiren ve bir yıllık süreyi kapsayan toplu sözleşme Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile Tüm Bel Sen Zonguldak Genel Başkanı Erdal Bozkurt tarafından imzalandı.

İmza töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Recep Korum, Tüm Bel Sen Şube Başkanı İsmail Sefertaş, Tüm Bel Sen Genel Sekreteri Yılmaz Yıldırımcı, Tüm Bel Sen Şube Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karademir, Tüm Bel Sen Zonguldak Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Altınkaya hazır bulundu.

Devrek Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen imza törenine Devrek Belediyesinde çalışan memurlar da katıldı.

Toplu sözleşme görüşmelerinin olumlu bir havada geçtiğini dile getiren Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, "Bizler emeğin ve emekçinin her zaman yanında olduğumuz gibi çalışanlarımızın da her zaman yanındayız. Önemli olan bir emeği beraber üretmek. Çalışanlarımızın maaşlarının düzenli ve zamanında alabilmeleri konusunda titiz davranıyoruz. Belediyemize yıllarca emek veren memurlarımızın emeklerinin karşılığını alabilmeleri için üzerimize düşeni yaptık. Kurumumuzun çıkarlarını da dikkate alarak bir sözleşme imzaladık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Toplu sözleşme sürecinin Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un olumlu yaklaşımlarıyla kısa sürede tamamlandığını dile getiren Tüm Bel Sen Zonguldak Genel Başkanı Erdal Bozkurt, " Toplu sözleşme görüşmeleri sürecinde ve imzalanmasında büyük bir özveri ve duyarlılık gösteren başkanımıza çok teşekkür ediyor ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından Tüm Bel Sen Zonguldak Şubesi Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’a çiçek takdim ederken, Başkan Bozkurt da Tüm Bel Sen Genel Başkanı ve yetkililerine dünyaca ünlü Devrek Bastonu hediye ederek uğurladı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER