VALİ TUTULMAZ DEVREK'TE ÇİFTÇİLERİ ZİYARET ETTİ

VALİ TUTULMAZ DEVREK'TE ÇİFTÇİLERİ ZİYARET ETTİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz  "15 Ekim Dünya Çiftçiler Günü" nedeniyle Çaydeğirmeni beldesi, Oğuzhan, Burhanoğlu ve Dedeoğlu Köylerinde çiftçilik yapan çiftçileri ziyaret etti.      

Vali Tutulmaz ilk olarak Aydın Aytaç Öcal'a ait Burhanoğlu Köyü'ndeki çilek üretimi yapılan çilek bahçesini gezen Vali Tutulmaz, yetkililerden bilgi aldı. Üreticileri başarıları nedeniyle kutladı. Buradan Oğuzhan Köyü'ne geçen Vali Tutulmaz, üretici İsmail Gedik'e ait ceviz bahçesinde incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi aldı. Ceviz üreticisi İsmail Gedik'i üretimi nedeniyle kutladı ve başarılarının devamını diledi. Vali Tutulmaz, "Üretim refah getirir" diyerek çiftçiye kolaylıklar diledi.

Daha sonra Dedeoğlu Köyüne geçen Vali Tutulmaz, burada Devrek Güneşi olarak bilinen Dedeoğlu-Çolakpehlivan Köylerini Kooperatifine ait, domates, biber, patlıcan üretimi yapılan seraları gezdi. Serada üretilen ürünleri inceleyen Vali Tutulmaz, yetkililerden çalışmaları ve seralar hakkında bilgi aldı. Buradaki üretimin diğer vatandaşlara da örnek olmasını dileyen Vali Tutulmaz, üreticiyi tebrik etti, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar, diledi.

Vali Mustafa Tutulmaz son olarak Devrek Belediyesi'ne geçerek Başkan Çetin Bozkurt'a iade-i ziyarette bulundu.  Başkan Bozkurt, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında Tutumaz'a bilgi verdi. Vali Tutulmaz da, Başkan Bozkurt'u başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı. Başarılarının devamını, diledi.

Başkan Bozkurt da Vali Tutulmaz'a günün anısına hediyeler sundu.

Vali Tutulmaz'ın Devrek gezisine, Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı ve diğer yetkililer eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2020, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER