“Vatandaşlarımızın rahatlığı her şeyin önünde geliyor”

BAŞKAN BOZKURT; “VATANDAŞLARIMIZIN RAHATLIĞI HER ŞEYİN ÖNÜNDE GELİYOR”

“Vatandaşlarımızın rahatlığı her şeyin önünde geliyor”

1 Ocak 2020'den itibaren yürürlüğe giren kaldırım işgali yönetmeliği kapsamında çalışmalar başladı.

Yayaların kaldırımları rahatlıkla kullanabilmeleri için hazırlanan yönetmelik doğrultusunda esnafın da mağdur edilmemesi ve teşhir amacıyla dükkân önlerini sınırlı ölçüde kullanmasına müsaade edilen yönetmelikte Belediye'ye bağlı Zabıta Ekipleri tarafından kaldırımlarda gerekli ölçümler yapılarak dükkân önlerinde işaretlemeler yapılmışt

Başkan Çetin Bozkurt, Belediye Başkan Yardımcımız Recep Korum ve Zabıta Müdürü İsmet Uzunsoy ile birlikte yönetmelik kurallarına uyulup uyulmadığı konusunda incelemelerde bulundu.

Başkan Bozkurt” Kaldırım işgali konusunda kararlı adımlarla geldiğimiz süreçte kurallara riayet eden esnaflarımıza da gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum.

Arkadaşlarımızın çağrımıza destek verdiğini görüyoruz ve mutlu oluyoruz. İlçemizin çehresinde toparlanma olmuş. Belli sınırlar içerisinde olmasını rica etmiştik. Esnafımız da belirlenen sınırlara riayet ediyor. İnşallah bu uygulamadan hem vatandaşlarımız hem de Devrek olarak hep beraber memnun oluruz. Vatandaşlarımızın rahatlığı her şeyin önünde geliyor” dedi.

Ayrıca, yol kenarlarının da araç park durak işgali(Parkmetre) için işaretlemeler yapılarak tabelalar asılmıştı.

1 Ocak 2020 itibariyle yürürlüğe giren Parkmetreler konusunda da incelemelerde bulunan Başkan Çetin Bozkurt “trafik sıkışıklığının ve gelişigüzel araç parklarının önlenmesi amacıyla başlattığımız parkmetre uygulamasıyla yine vatandaşlarımızın rahatlığı ve şehirde nizamın sağlanmasını amaçladık ”dedi.

Başkan Bozkurt denetimler esnasında ilçemizde eksik gördüğü ve yapılması gerekenlerle alakalı gerekli birimlere talimatlar verdi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt aynı zamanda vatandaşlarımız ve esnaflarımızla da bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER