AK Parti yaşlıları unutmadı...

AK Parti yaşlıları unutmadı

AK Parti yaşlıları unutmadı...

AK Parti Düzce Sosyal İşler Başkanlığımız, Düzcede 100 yaş üzerindeki vatandaşları ziyaret ederek hem Yaşlılar haftalarını kutladı hem de yaşlılarımızın sorunlarını dinledi.
AK Parti Düzce Teşkilatı, Yaşlılar Haftası dolayısıyla 100 yaşını aşmış vatandaşlarımızı hem evlerinde hem de hastanede ziyaret etti. AK Parti Düzce teşkilatı, yaşlı vatandaşların hem duasını aldı hem de onlarla geçmişi yad etme fırsatı buldu. AK Parti Sosyal Politikalar Birim Başkanlığının organizesinde gerçekleşen ziyaretlere, Sosyal Politikalar Başkanı Abdülkadir Albayrakoğlu, Mali İşler Başkanı Gönül Yeşilyurt, İnsan Hakları Birim Başkan Yardımcısı Ayşe Nimet, ev ziyaretleri yaparken AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de Muncurlu Fizik ve Tedavi Hastanesinde hastalarımızı ziyaret etti.
AK Parti teşkilat üyelerimiz, Boğaziçi beldesinde oturan 104 yaşındaki Mehmet Uzun, 106 yaşındaki Hafize Esen, 92 yaşındaki Şemsettin Şen ve Cumayerinde 92 yaşındaki Rabia Kocabaşı evlerine misafir olarak sorunlarını dinleyerek dualarını aldı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskinde Muncurlu Fizik ve Tedavi Hastanesinde odaları tek tek ziyaret ederek hastaların taleplerini dinledi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İl Sağlık Müdürü İbrahim Özcan ve Kamu Hastaneleri Başkanı Ahmet Zengin ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER