AK Parti'den Başkan Yiğit'e ziyaret

AK Parti'den Başkan Yiğit'e ziyaret

AK Parti'den Başkan Yiğit'e ziyaret

Yığılcada gerçekleştirilen AK Parti İlçe kongresinin ardından görevine devam eden İlçe Başkanı Kerem Yalçıner ve yönetimi Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğiti ziyaret etti.
AK Parti Yığılca ilçe başkanı Kerem Yalçıner önderliğinde ilçe teşkilatı Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğite ziyaret gerçekleştirdiler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Yiğitin ilçede gerçekleştirdiği atılıma dikkat çekildi. Başkan Yiğite ilçede yürüttüğü başarılı çalışmaları ve hedeflediği projelerde istikrarlı çalışmaları adına ilçe yönetimi ve ilçe halkı adına teşekkür eden ilçe Başkanı Yalçıner, 2013 yılında atama ve 2014 yılında kongre ile yürüttüğümüz ilçe başkanlığı görevimiz sürecinde ilçemizi teşkilat-belediye ve belediye-teşkilat işbirliği ile birlik içinde, dedikoduya ve fitneye mahal vermeden yürütmekteyiz. İlçemizde genç ve dinamik teşkilat yapısı ile bundan sonraki süreçlerimizde de bu anlayış ve beraberlikle yolumuza Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın 2019-2023-2053-2071 hedefleri doğrultusunda devam edeceğiz. Teşkilatımızın içinden gelen bir belediye başkanımız olmasının avantajını bugüne kadar hep yaşadık. Belediye Başkanımız Muzaffer Yiğite ilçe teşkilatımıza vermiş olduğu desteklerden ve ilçemiz adına gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalarından ötürü ilçem ve teşkilatım adına teşekkür ederim dedi.
Başkan Yiğit ise Bilindiği üzere kısa bir süre önce ilçemizde AK Partimiz adına bir kongre gerçekleştirdik. Bu kongremizle birlikte mevcut başkanımız Kerem Yalçıner güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığı vazifesine layık görüldü. Her ne kadar 2014 yılında Belediye Başkanlığı vazifesine layık görülmüş olsak da ilçe yönetimi ile bağlarımız ilk günkü kadar sağlam. İlçe Başkanımızın da dediği gibi her türlü faaliyetlerimizde teşkilat-belediye uyumundan asla ödün vermedik. Gerçekleştirdiğimiz her çalışmada ilçe yönetimimizin de katkısını yadsımak olmaz. Bu bir çarkın dişlileri gibi. Dişliler ne kadar uyum içinde çalışır ise çark da o denli sistemli ve başarılı çalışır. Bizde bu anlayışla çalışmalarımızda ilçe yönetimimizle uyumlu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesile ile İlçe Başkanımız Sayın Kerem Yalçıner nezdinde yönetim kurulumuza kendilerine tevdi olan görevlerinin hayırlı olmasını diler, gerçekleştirecekleri her çalışmada başarılar dilerim diye konuştu.
Ziyaret ardından sohbet havasında devam etti.

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER