Akademisyenlerden öğretmenlere web seminer

DÜZCE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE TÜRKİYE’DE İLK KEZ WEB SEMİNERDE İLK GÜN 9 ALANDA 9 AKADEMİSYEN BİN 750 ÖĞRETMEN KATILIMI İLE SEMİNER VERDİ. SEMİNERE MİLLİ EĞİTİM BAKAN DANIŞMANI OKAN ÇOBAN KATILDI.

Akademisyenlerden öğretmenlere web seminer

DÜZCE(İHA) – Düzce Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü düzce Üniversitesi işbirliği ile Türkiye’de ilk kez web seminerde ilk gün 9 alanda 9 akademisyen bin 750 öğretmen katılımı ile seminer verdi. Seminere Milli Eğitim Bakan Danışmanı Okan Çoban katıldı.

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü, Düzce Üniversitesi başlattığı proje ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirilerek Bilge Liderlik Akademisi çatısı altında il genelinde görev yapan tüm öğretmenlere yönelik akademisyenler tarafından uzaktan eğitimler veriliyor.

Web seminerde ilk gün 9 alanda 9 akademisyen bin 750 öğretmenin katılımı ile seminer düzenlendi. İlk günkü web seminerine Milli Eğitim Bakan Danışmanı Okan Çoban da katılım sağladı ve Türkiye’de ilk olma özelliği gösteren bu çalışmadan ötürü Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ve Düzce Üniversitesi’ni tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2020, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER