Akçakoca Belediyesi kışa hazır...

Akçakoca Belediyesi kışa hazır

Akçakoca Belediyesi kışa hazır...

DÜZCE(İHA) – Akçakoca Belediyesi karla mücadele çalışmaları için tüm hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Kışa hazırız dedi.
Beklenen kar yağışı nedeniyle her vardiyada 45 personel ve toplamda 12 iş makinesi ile karla mücadeleyi sürdürecek olan Akçakoca Belediyesi, tüm ekipmanıyla garaj amirliğinde hazır bekliyor.
Akçakoca Belediyesi garaj amirliğinde karla mücadele ekiplerini ziyaret edip ekipmanları inceleyen ve personelle bir araya gelen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, karla mücadele hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda da bulundu. Başkan Yemenici Akçakoca Belediyesi olarak daha nitelikli ve etkin çalışmaya gayret ediyoruz. Sistemimizi güçlendirmeye, daha sağlıklı adımlarla hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için gayret ediyoruz. Bugün de malumunuz Aralık ayının son günlerindeyiz. Kış yüzünü göstermeye başladı. Kışa yönelik hazırlıklarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek ve yapılan çalışmalarla ilgili bir denetim yapmak istedik dedi.
Kışa hazırız diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Yemenici, sözlerine şöyle devam etti; Akçakoca Belediyesi kendi gücü ve imkanlarıyla geçen yıl çetin geçen kış aylarında hem merkeze, hem köylere yetişmeye çalışmıştır. İnşallah biz bu sene de bu gayretlerimizi daha da arttırarak çalışan iş gücümüzle, makine ve ekipmanımızla hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından koordineli bir şekilde yürütülecektir.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER