Bağımlılık birimi hizmete hazır

Bağımlılık birimi hizmete hazır

Bağımlılık birimi hizmete hazır

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi bünyesinde bağımlılıkla mücadele biriminin kurulduğunu ve hizmete hazır hale getirildiğini kaydetti.
Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda buluna Vali Dağlı, 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Gününün Düzcede etkin şekilde kutlanacağına dikkat çekerek Bağımlılıkla mücadele komisyonumuzun aylık toplantısını yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın defaatle söylediği gibi ülkemizin önündeki en büyük tehditlerden biri terör, diğeri bağımlılık. Bizde bu anlamda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kurumlarımızın çalışmalarını değerlendiriyoruz. İçişleri Bakanlığı tarafından bu konuya çok önem veriliyor. 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü Düzcede etkin bir şekilde kutlanacak dedi.
Düzce Üniversitesi bünyesinde bağımlılıkla mücadele biriminin kurulduğunu kaydede Dağlı Üniversitede bir birim oluşturuldu. Senatodan da geçti. Şuanda çalışmaya hazır diye konuştu.

haber

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER