Bakan Özlü: "şirketleşme ve bir CEO atama aşamasındayız"

Bakan Özlü: "şirketleşme ve bir CEO atama aşamasındayız"

Bakan Özlü: "şirketleşme ve bir CEO atama aşamasındayız"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil çalışmalarıyla ilgili, Şirketleşme ve bir CEO atama aşamasındayız. Yer konusunda yapılmış hiçbir çalışma yok. 22 ilden yer konusunda talepler var dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzcede beraberindeki heyet Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinin açılışını yaptı. Ardından Bakan Özlü, hastalarla sohbet ederek karanfil verdi. Bakan Özlü daha sonra Necmettin Erbakan Halk Kütüphanesi, Gençlik Merkezi ve Ağız Diş Sağlığı Çocuk Semt Polikliniğin açılışlarını gerçekleştirdi.

Bakan Özlüden Düzceye 4 büyük yatırım müjdesi
Bakan Özlü, Düzceye 4 büyük yatırım müjdesi vererek, Düzce 4 büyük yatırım getireceğiz. Bunlardan birisinin ön imzası yapıldı. Gıda sanayi ile ilgili yaklaşık bin kişinin çalışacağı Türkiyenin en meşhur gıda fabrikalarından birisi Düzceye gelecek. İkinci büyük yatırım ise mobilya sektöründe olacak. Büyük bir mobilya fabrikası ile anlaştık. Yurt dışına ihracat yapan çok tanınmış bir firma Düzceye gelecek. Üçüncüsü ise elektrikli ev aletleri firması. Onlarla da görüşmelerimiz sürüyor. Dördüncü olarak da büyük bir metalurji fabrikasını Düzceye getireceğiz dedi.
Bakan Özlü, yerli otomobil ile ilgili yer konusunda bir gelişmediğinin olmadığını söyledi. Çalışmaların devam ettiğini kaydeden Özlü, Şirketleşme ve bir CEO atama aşamasındayız. Yer konusunda yapılmış hiçbir çalışma yok. 22 ilden yer konusunda talepler var. Bu talepler önümüzdeki 1.5-2 yıl içinde değerlendirilecek diye konuştu.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER