Başarı İçin Hayata Gülmek,,,!

"Başarı İçin Hayata Gülmek"

Başarı İçin Hayata Gülmek,,,!

Düzce Üniversitesi Kritik ve Analitik Topluluğu tarafından düzenlenen Başarı İçin Hayata Gülmek başlıklı konferansta konuşan edilen Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, gençlerin çok zeki olmalarına karşın, zekalarını yeterince iyi kullanamadıklarını söyledi.
Dikkat, hafıza gelişimi ve muhakeme yeteneği gibi zihinsel süreçlerin etkileşimini sağlamak amacıyla İstiklal Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç gerçekleştirdi. Öğrencilerin etkinliğe gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. İlhan Genç, bu tür etkinliklerin öğrencilere önemli ölçüde bilgi ve deneyim kazandırdığını belirterek, etkinliği düzenleyen Kritik ve Analitik Düşünme Topluluğu üyelerine teşekkür etti.
Açılış konuşmasının ardından sunumunu yapmak için kürsüye davet edilen Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, gençlerin çok zeki olmalarına karşın, zekalarını yeterince iyi kullanamadıklarını belirtti. Gençlerin kendi gelecekleri için bir hedef belirlemediklerini, hayal kurmadıklarını ifade eden Aslanhan, hedefleri ve hayalleri olmayan bir gençliğin de doğal olarak çalışma isteklerinin olmadığının altını çizdi.
Gençlerin telefonla ve internetle çok fazla zaman geçirdiklerini söyleyen misafir konuşmacı, bunun yerine kişisel gelişimi sağlayacak çalışmaların önemi üzerinde durarak öğrencilerimize; kitap okuma, Türkçeyi güzel konuşma ve kişisel ilişkilere özen gösterme gibi tavsiyelerde bulundu.
Batı kültürünün etkisiyle gençlerimizin uyuşturulduğunu belirten Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, gelişmemize, birliğimize ve beraberliğimize zarar verecek düşüncelere karşı uyanık olmamız gerektiğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.
Etkinlik sonunda Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Oğuz Kara tarafından davetli konuşmacı Sıtkı Aslanhana ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim edildi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER