Başkan Akbulut; Evlerde Huzurla Oturacaklar.

Başkan Akbulut; Evlerde Huzurla Oturacaklar.

Başkan Akbulut; Evlerde Huzurla Oturacaklar.

Gölyakada yapılan ikinci etap TOKİ konutlarında vatandaşların çevre düzenlemeleri ile evlerin iç kısımlarından kaynaklanan bazı sorunlarla ilgili olarak şikayetlerini ilettikleri Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turhanı ziyaret ederek, eksikliklerin giderilmesini istedi.
Gölyakada yapımı tamamlanan ve vatandaşlara teslim edilen TOKİ konutlarının çevre düzenlemesi ile evlerin iç kısımlarında ki bazı eksiklikler vatandaşların şikayetlerine neden oldu. Vatandaşlar şikayetlerini Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbuluta ileterek giderilmesini istediler. Vatandaşların sorunlarını rapor haline getiren Başkan Akbulut, beraberinde Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi eski Üyesi Avukat Osman Kıdıkla beraber TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turhanı ziyaret ettiler.
Başkan Akbulut yaptığı açıklamada İlçemizde TOKİ tarafından yapılan ikinci etap konutlarında hak sahibi olan vatandaşların haklı olarak şikayette bulundukları bazı konular vardı. Eksik ve yanlış düzenlemelerin giderilmesi için TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turhanı makamında ziyaret ederek hak sahibi olan vatandaşların şikayetlerini ilettik. TOKİ Başkanımız şikayete konu olan eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi için bize söz verdi. Vatandaşlarımız istedikleri gibi evlerde huzurla oturacaklar dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER